14.1 C
Brăila
4 mai, 2024

Adolescentă de 15 ani, dispărută în Brăila! Casimatu Andreea a plecat de la școală și nu s-a mai întors

O adolescentă de 15 ani a fost dată dispărută în Brăila! Andreea Casimatu a plecat de acasă și nu s-a mai întors. În momentul de față, familia tinerei este disperată și cere ajutorul tuturor celor ce pot veni cu o informație utilă pentru găsirea ei.

05 apr. 2024, 12:59

Alertă în Brăila! O adolescentă de 15 ani a dispărut de acasă. Andreea Casimatu a plecat de la domiciliul său și nu s-a mai întors. Familia este disperată.

Citește și

Familia a dolescentei a cerut ajutorul poliției, în speranța că o vor găsi teafără. Dacă o vezi, ești rugat să suni la 112!

Polițiștii din Brăila au fost alertați în urmă cu o zi, atunci când Andreea Casimatu a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Părinții fetei nu au mai reușit să ia legătura cu ea, astfel că, au alertat autoritățile.

Andreea Casimatu are 15 ani, locuiește în Brăila și de ieri nu a mai revenit acasă. Tânăra a fost văzută ultima dată la școală. După ce a terminat cursurile a plecat, însă nu a ajuns acasă și nici nu a mai răspuns la telefon.

Polițiștii au cerut ajutorul populației și au oferit detalii despre Andreea Casimatu.

Cine deține informații despre adolescentă este rugat să sune la 112

Cine o vede sau obține detalii despre ea, este rugat să sune la 112 și să anunțe poliția.

Nu se știe în ce zonă ar putea fi găsită Andreea Casimatu, iar polițiștii continuă căutările și astăzi, în speranța că va fi găsită teafără.

„La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie de 37 de ani, din Brăila, cu privire la dispariţia fiicei sale, CASIMATU ANDREEA în vârstă de 15 ani, care în aceeași zi, în jurul orei 09:00, a plecat în mod voluntar de la cursurile școlare și nu a mai revenit”, au transmis oamenii legii, potrivit

Semnalmente: 168 cm înălțime, 67 kg, ochi căprui, păr roșcat lung peste umeri, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte: maletă albă, vestă de culoare negru, blugi de culoare gri, pantofi sport de culoare alb, rucsac negru.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Sursa: https://www.romaniatv.net/adolescenta-de-15-ani-disparuta-in-braila-casimatu-andreea-a-plecat-de-la-scoala-si-nu-s-a-mai-intors_8232082.html

Ultimă oră

Același autor