14.1 C
Brăila
4 mai, 2024

Incendiu violent la o cisternă răsturnată, care transporta 40 de tone de motorină, în Brăila. Șoferul ar fi murit carbonizat

O cisternă plină cu 40 de tone combustibil a luat foc într-o comună din Brăila. Martorii spun că întâi a fost o explozie puternică, apoi cisterna a ars cu flăcări de 20-30 m. Din păcate șoferul nu a reușit să scape. Până acum acesta nu a fost identificat. Urmează o anchetă care să stabilească cauzele dezastrului.

09 feb. 2024, 10:18

Alarma s-a dat la ora 21.50 când mai mulți oameni au sunat la 112 să anunțe că o cisternă plină cu zeci de tone de motorină arde ca o torță pe DJ 212, între Berteştii de Sus şi Gura Ialomiţei, în județul Brăila. Martorii au spus că întâi s-a auzit o explozie puternică, apoi au văzut flăcările înalte și de 20- 30 de metri.

Din nefericire, șoferul cistrenei a rămas blocat în cabină și a murit carbonizat.

La fața locului a fost o adevărată desfășurare de forțe. S-a intervenit cu trei autospeciale de stingere de la ISU Brăila, iar în sprijin, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din proximitate, o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Brăila și o autospecială de stingere de la ISU Ialomița.

La ajungerea primelor echipaje de pompieri, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără violentă.

Sursa: https://www.romaniatv.net/incendiu-violent-la-o-cisterna-rasturnata-care-transporta-40-de-tone-de-motorina-in-braila-soferul-ar-fi-murit-carbonizat_8117769.html

Ultimă oră

Același autor