16.2 C
Brăila
4 mai, 2024

Un camion a căzut de pe un pod peste calea ferată în Brăila. Circulația trenurilor a fost oprită

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri dimineața, pe DN2B, în zona orașului Făurei. Un camion a căzut de pe un pod sub care se află calea ferată, între localitățile Surdila-Găiseanca și Surdila-Greci.

18 oct. 2023, 10:59

Un camion a căzut de pe un pod peste calea ferată în Brăila. Potrivit Poliției, un bărbat de 66 de ani, din București, care conducea un camion, a pierdut controlul volanului, a rupt parapetul de protecție și a căzut de pe pod, peste calea ferată.

În cădere, autocamionul a lovit un stâlp care s-a rupt. Circulația feroviară a fost oprită.

În urma impactului, șoferul a fost rănit grav, fiind transportat la spital. Bărbatul nu putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza rănilor suferite.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din primele cercetări, au stabilit că un bărbat de 66 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autocamion pe podul de trecere peste calea ferată situat pe DN2B în apropiere de localitatea Surdila-Găiseanca, ar fi pierdut controlul volanului, a rupt parapetul de protecţie şi a căzut de pe pod. În cădere, autocamionul a lovit un stâlp care s-a rupt, motiv pentru care la fata locului intervin reprezentanţi CFR, iar circulaţia feroviară este oprită în aceste momente.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Brăila.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, potrivit

Sursa: https://www.romaniatv.net/un-camion-a-cazut-de-pe-un-pod-peste-calea-ferata-in-braila-circulatia-trenurilor-a-fost-oprita_7827981.html

Ultimă oră

Același autor