13.7 C
Brăila
9 mai, 2024

Actualizare Infotrafic: 17 tronsoane de drumuri naționale au rămas închise

Publicat la 27 noiembrie 2023, 14:05

Sursa foto: 22510495 © Picsxl | Dreamstime.com

În actualizarea de la ora 11:00 Centru Infotrafic a anunțat că 17 tronsoane de drumuri naționale au rămas închise, iar pe alte două s-au aplicat restricții de tonaj.

Săptămâna începe cu vreme rece pentru sfârșitul lunii noiembrie. Termometrele nu vor indica astăzi mai mult de șapte grade Celsius în regiunile sud-vestice, iar în aceste condiții Centrul Infotrafic a publicat lista drumurilor închise.

Este vorba de 17 porțiuni de

. Potrivit informațiilor furnizate de ISU Delta, în Tulcea sunt închise toate drumurile.

Infotrafic: În Tulcea toate drumurile sunt încise

Conform Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al

la ora 09:00 nu se putea circula pe 19 tronsoane de drumuri naționale.

În județul Tulcea s-a înregistrat cea mai dificilă situație, circulația fiind oprită pe toate drumurile. Zeci de localități au rămas fără energie electrică, în timp ce în Brăila, Galați, Călărași și Constanța școlile nu s-au deschis.

Drumuri închise în Brăila și Constanța

În actualizarea de la ora 11:00 Centru Infotrafic a anunțat că 17 tronsoane de drumuri naționale au rămas închise, iar pe alte două s-au aplicat restricții de tonaj. Prin urmare, în Brăila circulația pe DN 2S

între Brăila și Tulcea este oprită. În Constanța sunt închise următoarele sectoare de drum:

DN 22 A care face legătura între Hârșova-Cataloi;

DN 22C între Medgidia și Cernavodă;

DN 3 între Cobadin și Ostrov;

Infotrafic: Șoferii din Tulcea nu pot părăsi orașul

În Galați autoritățile au închis circulația pe DN24D între localitățile Bălăbănești și Tulucești și DN 26 între orașul Galați și Cavadinești. În Dobrogea, Tulcea șoferii nu pot părăsi orașul, iar circulația rutieră este închisă și în localitățile de pe drumurile naționale.

Începând cu ora 13:00 Comitetul pentru Situații de Urgență se va reuni pentru a evalua situația din teren. Ulterior vor decide ridicarea sau menținerea măsurii de interdicției de circulație.

Restricții de tonaj pentru mașinile mai mari de 3,5 tone sunt aplicate pe DN 2A între Giurgeni și Mihail Kogălniceanu și pe DN 22A între Lumina și localitatea Mihai Viteazu, potrivit

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/infotrafic-drumuri-inchise-din-cauza-viscolului.html

Ultimă oră

Același autor